Acest vin unic este rezultatul fermentarii naturale a sucului de rodie si este produs prin metode traditionale similare cu cele prin care se realizeaza vinul din struguri. Pe parcursul procesului de fermentare, toate beneficiile ingredientelor sunt protejate si conservate. Acest vin din rodii constituie o sursa foarte importanta de antioxidanti, nutrienti si vitamine; realizat din pulpa de rodie, ofera un procentaj de 16% din continutul de vitamina C necesare unui adult (100 ml/servire); de asemenea, poate reprezenta o sursa deosebita de vitamina B5 (pantothenic acid), potasiu si fenol natural; mai mult decat atat, acest suc este bogat in fibre de cea mai buna calitate (continand mai multi antioxidanti fata de sucul fructelor de padure sau aronia) iar printre beneficiile pe care le poate oferi se regaseste: protectia organismului impotriva dezvoltarii unor boli pe fond cardiac sau a mai multor tipuri de cancer ori afectiuni precum Alzheimer, si totodata, este un combatant in ceea ce priveste starea precara a sistemului imunitar.
Prezinta o culoare de rubin deschis si un buchet aromatic de fructe cu o balanta perfecta intre sucul de rodii si cel mure; voluptos, cu o structura foarte bine echilibrata si arome usor picante cu un post gust special evidentiat, matasos, de rodie. O bautura foarte tentanta, racoroasa care merita savurata usor racita, mai ales pe timpul verii, un excelent acompaniament pentru salate, paste sau deserturi delicioase.
Alcool 11.50%
Categorie Vinuri: | Vinuri de import |
---|---|
Tara De Origine Vinuri: | Armenia |
Culoare Vinuri: | Rosu |
Tip Vinuri: | Demisec |
Volum: | 0.75 litri |
Greutate Produs: | 1.60 kg |