Este un vin care provine dintr-o zona traditionala consacrata precum Dealurile Olteniei- Dragasani, care combina taria cu aroma incontestabila a fructelor de padure, conducand la obtinerea unui gust cu totul si cu totul unic, cu o conotatie intensa numai bun de consumat. Se utilizeaza la pachet cu diferite produse din carne rosie, paste si branzeturi, pentru a conduce la obtinerea unei savori de neuitat, dar si a unor mese de familie pe cinste. Temperatura sa potrivita de consum este de 16-18 grade celsius, iar acesta trebuie consumat intr-un interval de 30 minute de la deschiderea sticlei. Cea mai buna forma de consum este cea decantata, acolo unde ve-ti avea posibilitatea sa distingeti un gust aparte, care sa acompanieze diferite retete culinare gatite diferit, in combinatie cu diferite arome preferentiale. Un produs care are grija sa respecte gusturile romanilor si sa-i premieze cu o aroma intensa, toate in jurul acestui vin limpede.
Alcool: 13.30%
Categorie Vinuri: | Vinuri romanesti |
---|---|
Tara De Origine Vinuri: | Romania |
Producator Romania: | Negrini |
Culoare Vinuri: | Rosu |
Tip Vinuri: | Sec |
Recomandari culinare: | carne rosie, paste, vanat |
Volum: | 0.75 litri |
Greutate Produs: | 1.2 kg |