Când vrei să obţii cea mai elegantă tequila din lume, fiecare etapă din procesul de producţie presupune multă grijă, atenţie, dedicare, migală şi experienţă. După ce sunt culese manual şi coapte cu grijă, agavele sunt măcinate folosind metoda Tahona, pentru a elibera sucul. Acesta este fermentat, distilat şi depozitat în butoaie confecţionate manual pentru a începe procesul de maturare. Băutura este obţinută în totalitate din agavă albastră weber, distilată cu atenţie în loturi mici şi învechită în butoaie din stejar alb american timp de aproximativ 12 luni. Patron Anejo este sortimentul ideal pentru a fi savurat picătură cu picătură.
Culoare: chihlimbar
Gust: note lemnoase, vanilie, miere şi stafide
Miros: note de lemn de stejar, vanilie şi arome de stafide
Final: lung, cu accente de caramel şi un pic de fum
Alcool 40.00%
Producator Tequila: | Patron |
---|---|
Tara De Origine Tequila: | Mexic |
Tip Tequila: | Anejo |
Alcool: | 40.00% |
Volum: | 0.7 litri |
Greutate Produs: | 1.6 kg |