Comanda & Livrare

Bine ai venit pe Bauturi Evenimente Magazin

Poti cumpara produse de la Bauturi Evenimente Magazin in trei moduri:

- Direct din magazinul nostru Bauturi Evenimente Magazin: Calea 13 Septembrie nr. 188, sector 5, Bucuresti.

- Telefonic 0733 932 197 – comenzile telefonice se preiau doar pentru Municipiul Bucuresti.

- Online urmand pasii:

1. Alege o categorie de produse

Navigheaza in meniul principal pentru a selecta categoria de produse dorita.

Click pe categoria de produse dorita. Pentru a ajunge cat mai repede la produsul cautat, aveti posibilitatea de a filtra folosind atributele afisate in partea dreapta a paginii, atribute ce se refera la: pret, categorie, vechime, volum alcoolic, litraj si tara de origine. De asemenea, ai posibilitatea de a cauta produsul dorit direct in campul de cautare avansata.

 

2. Alege produsul dorit

In pagina produsului vei gasi informatii despre produs: pret, descriere, atribute si recenzii (scrie-ti aici parerea personala despre produs). De asemenea, aici poti selecta cantitatea dorita, apoi click pe Adauga in cos.

 

3. Cosul de cumparaturi

Se va deschide o fereastra care te notifica ca produsul dorit a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Poti adauga unul sau mai multe produse in cos. Click pe Vezi cos.

 

4. Comanda ta

 Daca ai finalizat cumparaturile, click pe Finalizare Comanda.

 

5. Finalizarea comenzii

Pentru a putea finaliza comanda, ai nevoie sa-ti faci cont pe site-ul nostru. Daca ai deja cont, apasa pe “click aici pentru a va autentifica“, sau autentifica-te cu Facebook . Continua prin a completa campurile obligatorii (marcate cu steluta*), apoi alege modalitatea de plata care te avantajeaza.

Dupa ce te-ai asigurat ca datele completate sunt corecte, click pe “Finalizare Comanda“.

 

6. Preluarea comenzii

In acest moment comanda ta a fost preluata, urmeaza sa primesti un e-mail de instiintare si sa fii contactat telefonic de un reprezentant al echipei Bauturi Evenimente Magazin. In contul tau vei regasi informatii despre comenzile tale, facturile fiscale aferente fiecarei comenzi si punctele de fidelitate obtinute in urma comenzilor plasate.