Buyback

Bauturi pentru evenimente

 

Aveti o petrecere, un botez, o nunta, o conferinta, o inaugurare sau un alt eveniment important si va preocupa bautura servita?

Bauturi-Evenimente Magazin vine in intampinarea dumneavoastra  pentru a va consilia in luarea celei mai bune decizii privind costul meniului de bauturi. Astfel, dvs veti putea profita din plin de clipele frumoase alaturi de invitati fara sa va faceti griji ca ramaneti fara bautura.

Va putem oferi bauturi in cantitati practic nelimitate si intr-o gama atat de variata incat nimic din ceea ce va doriti nu va lipsi.

Va oferim GRATUIT consultanta si asistenta pentru estimarea necesarului de produse si cantitati pentru evenimentul pe care il organizati, in functie de numarul persoanelor invitate si preferintele acestora.

Stabilim impreuna lista si necesarul de bauturi sau puteti sa faceti asta singuri urmand pasii:

1. Accesati www.Calculator-Evenimente.ro. Aici veti introduce numarul de invitati, apoi alegeti unul dintre pachetele presetate sau alegeti oricare alta varianta din cele disponibile, iar site-ul va calcula automat numarul de sticle necesare.

2. Dupa ce ati ales toate bauturile, selectati optiunea "Trimite pe Email", completati toate campurile (Nume, Email, Telefon si detaliile legate de locatie, data si alte observatii, apoi apasati butonul "Trimite". Lista cu bauturile alese o vom primi si noi, si dvs.

3. Veti fi contactat de un reprezentant Bauturi-Evenimente care se va ocupa de necesarul dvs. Lista se poate modifica ulterior, insa varianta finala trebuie sa fie gata cu aproximativ 10 zile inainte de eveniment. 

4. Dupa ce ati finalizat lista o sa emitem factura. Aceasta trebuie platita integral prin transfer bancar sau cash la sediul nostru (in acest caz o sa facem un bon fiscal) cu cel putin 3 zile inainte de livrare. Livrarea o facem noi gratuit in Bucuresti sau contracost in alte orase.

5. Buyback - se pot returna exclusiv bauturi alcoolice in limita a 30% din valoarea lor initiala. Produsele se returneaza la sediul nostru: Calea 13 Septembrie Nr. 188, Sector 5, Bucuresti. 

Ce inseamna oferta speciala Buyback?

In cazul in care produsele comandate si livrate nu au fost consumate la eveniment, va oferim posibilitatea returnarii produselor, primind inapoi contravaloarea lor la pretul la care le-ati achizitionat.

Se pot returna doar bauturi alcoolice. Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in ambalajul original, sigilate si cu timbrul intact.

Se accepta retur in limita a 30% din valoarea initiala.

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 7 zile dupa eveniment.