In stoc - Livrare rapida
Familia Bran din judetul Satu-Mare are un lung istoric in fabricarea bauturilor alcoolice traditionale. Pe parcursul generatiilor, cunostintele transmise din tata in fiu au devenit tot mai vaste, generand produse tot mai bune. Odata cu redeschiderea portilor fabricii inchise de catre guvernul comunist, familia Bran a infiintat o noua companie ce avea sa readuca la viata gustul inconfundabil al bauturilor originale, din fructe atent cultivate si selectionate. Bauturile distilate natural Bran sunt certificate de catre Ministerul Agriculturii ca fiind PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI.
Palinca traditionala din Transilvania se distinge prin aroma sa specifica, in care se regasesc notele varietatii de caise crescute in regiune. Dupa distilare, produsul este redistilat, pentru a atinge puritatea maxima. In final, palinca este maturata in butoi de lemn, ceea ce ii desavarseste aroma, aceasta devenind mai fina. Pasii sunt realizati fara a face apel la metode standardizate, automatizate ci folosind numai caile traditionale aplicate de maestri experimentati. Rezultatul final este o palinca de caise cu gust bogat, in care se regaseste intreaga aroma a fructului original.
Alcool 40.00%
Categorie Traditionale: | Palinca |
---|---|
Producator Traditionale: | Bran |
Tara De Origine Traditionale: | Romania |
Alcool: | 40.00% |
Volum: | 0.7 litri |
Greutate Produs: | 1.50 kg |