Este un vin pentru antreuri; excelent cu brânzeturi moi si ușoare, crustacee, mai presus de toate cu pește marinat, creveți, feluri de mâncare cu parfum și gust delicat.
Temperatura de servire: 8-10 ° C
ZONA DE PRODUCȚIE: Treviso.
VINIFICAREA: Presarea usoara a strugurilor, cu separarea cojilor, fermentarea mustului prin inocularea de fermenti selectati, în condiții de temperatură controlată.
CONȚINUT DE ALCOOL: 11,5% vol.
PROFIL ORGANOLEPTIC: Culoarea galben-pai deschis cu nuanțe de verde strălucitor. Perlage fin, parfum delicat de pere și mere verzi, accente florale, gust savuros și potrivit de acrisor.
Categorie Sampanie: | Frizzante |
---|---|
Producator Sampanie: | Colvendra |
Tip Sampanie: | Dry-Sec |
Culoare Sampanie: | Alb |
: | |
Tara De Origine: | Italia |
Greutate Produs: | 1.20 kg |
Volum: | 0.75 litri |