In stoc - Livrare rapida							
Este obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot recoltati la maturitate deplina.Maceratia peliculara este facuta la  12-15°C, timp de 3-4 ore.Tehnica de vinificatie foloseste atat metoda saignee de separatie gravitationala a mustului rose, cat si maceratia peliculara direct in presa. Decantare statica la 5°C timp de 24 ore.Fermentare in vase de inox de 100Hl, la temperatura controlata 15°C timp de 12 pana la 14 zile. Maturare 2 luni in vase de inox.
Faurar Rose de Ceptura are un gust proaspat, fin, cu arome de fructe de padure bine coapte. Se serveste la o temperatura de 12-13°C, alaturi de preparate din peste, fructe de mare, carne de pui sau alaturi de aperitive.
Alcool: 14.00%
An 2017
| Categorie Vinuri: | Vinuri romanesti | 
|---|---|
| Tara De Origine Vinuri: | Romania | 
| Producator Romania: | DAVINO | 
| Culoare Vinuri: | Roze | 
| Tip Vinuri: | Sec | 
| Recomandari culinare: | branzeturi, carne alba, fructe de mare, peste | 
| Volum: | 0.75 litri | 
| Greutate Produs: | 1.3 kg | 
Cristian 18/09/2018 12:20
Cea mai buna alegere in segmentul lui de pret.