In stoc - Livrare rapida
Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasică de fermentare pe boștină, în vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet și 14 zile Fetească Neagră. Fermentație malolactică desăvârșită imediat dupa cea alcoolică. 30% din vin este maturat exclusiv în vase de inox, iar 70% este maturat timp de 8 luni în barique de stejar românesc la al doilea ciclu de utilizare.
Faurar Rosu De Ceptura este un vin realizat prin cupajarea a trei soiuri de vin Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.Are o culoare rubiniu intens cu reflexii purpurii, un miros intens si persistent, condimentat cu note de piper verde, fructe uscate si cafea caracteristic soiurilor si un gust amplu ce acopera toate nivelurile senzoriale si un final persistent cu tanini elaborati.
Alcool: 14.50%
An 2016
Categorie Vinuri: | Vinuri romanesti |
---|---|
Tara De Origine Vinuri: | Romania |
Producator Romania: | DAVINO |
Culoare Vinuri: | Rosu |
Tip Vinuri: | Sec |
Recomandari culinare: | branzeturi, carne rosie, paste |
Volum: | 0.75 litri |
Greutate Produs: | 1.3 kg |