In stoc - Livrare rapida							
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignon timp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.
Alcool: 14.50%
An: 2020
| Categorie Vinuri: | Vinuri romanesti | 
|---|---|
| Tara De Origine Vinuri: | Romania | 
| Producator Romania: | DAVINO | 
| Culoare Vinuri: | Rosu | 
| Tip Vinuri: | Sec | 
| Recomandari culinare: | branzeturi, carne rosie, vanat | 
| Volum: | 0.75 litri | 
| Greutate Produs: | 1.3 kg |