Un rom filipinez învechit zece ani în butoaie rearse de stejar, la poalele Muntelui Kanalon, acest Don Papa aduce în degustare nuanţe dulci, fructate şi condimentate, care ne conduc cu gândul la gustul unei expresii descrise pe etichetă ca fiind condimentată. Atât este de savuros. Primul rom “single island” al Filipinelor, aşa cum îl numesc producătorii, este produs în loturi mici folosind ingrediente naturale de cea mai bună calitate, toate provenite din insula filipineză Negros. Aici, solul vulcanic îmbrăţişează cultivarea trestiei de zahăr şi îi oferă acesteia un caracter aparte, împrumutat mai departe în esenţa licorii. Mai mult decât atât, această zonă pare să faciliteze o evaporare intensă în butoaie, proces ce conferă extra complexitate şi profunzime splendidului Don Papa 10 ani.
Culoare: ambra, cu sclipiri mahon
Miros: buchetul împleteşte nuanţe complexe, cu accent pe caise, fructe uscate, cireşe zemoase, coji citrice caramelizate şi vanilie delicioasă
Gust: arome intense, dulci, unde fructele întâlnesc lemnul şi dezvăluie accente de cireşe, vanilie, citrice, stejar şi condimente de iarnă
Final: condimentat, cu subtonuri de vanilie şi fructe zaharisite
Alcool 43.00%
Producator Rom: | Don Papa |
---|---|
Tara De Origine Rom: | Filipine |
Vechime Rom: | 10 ani |
Alcool: | 43.00% |
Volum: | 0.7 litri |
Greutate Produs: | 2.0 kg |