www.bauturi-evenimente.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra
în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter
personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care www.bauturi-evenimente.ro prelucreaza datele cu caracte personal.
Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor.
Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din site.
Foss Marai Extra Dry este versiunea cea mai rafinata a productiei de vin cuvee din istoria producatorului. Scopul Foss Marai a fost de a imbunatati produsul si mai mult prin maturarea unei parti din vinul de baza in butoaie mici, pentru nu mai mult de sase luni, printr-o tehnica de micro-oxigenare care sa maturizeze taninurile nobile sa sa creasca aromele tipice celebrului vin Cuvee Brut de baza, in timp ce restul de vin este maturat în otel (sau „sur lie” – pe drojdie). Se remarca un buchet delicat de fructe galbene și flori salbatice, cu un indiciu de ardei gras (caracteristica de Sauvignon Blanc), care se combina perfect pentru a crea un vin echilibrat, mai ales la gust. Incontestabil corpolent, Cuvee Brut reflecta pe deplin inconfundabila și inimitabila personalitate Foss Marai, cu gustul sau placut persistent. Temperatura recomandat de servire este de 10°C.