In stoc - Livrare rapida
Dicționarul englez din Oxford afirmă că termenul provine din cuvântul latin sambucus, adică “bătrâni”. Cuvântul grecesc Sambuca a fost folosit pentru prima oară ca numele unei alte băuturi alcoolice, care a fost creată în Civitavecchia acum 130 de ani. Prima versiune comercială a unei astfel de băuturi a început la sfârșitul anului 1800 în Civitavecchia, unde Luigi Manzi a vândut Sambuca Manzi. În 1945, la scurt timp după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, comisarul Angelo Molinari a început să producă Sambuca Extra Molinari, care a ajutat la popularizarea Sambuca pe întreg teritoriul Italiei. Având ambele origini ca băuturi spirtoase pe bază de anason conținând bumbac, Sambuca a împărtășit o comunitate cu băutura bască Patxaran.
Sambuca Molinari este un lichior cu aroma de anason, produs pentru prima data in anul 1945 de catre Angelo Molinari.
Alcool 40.00%
Categorie Lichior: | Lichior |
---|---|
Producator Lichior: | Molinari |
Tara De Origine Lichior: | Italia |
Alcool: | 40.00% |
Volum: | 0.7 litri |
Greutate Produs: | 1.2 kg |