Vinul este realizat din soiul de rodie Gyulevsha cultivat in regiunea GoyChai, Azerdbaijan.
Culoare: chihlimbar inchis cu reflexii aurii.
Gust: rodii, cirese coapte si nuca.
Temperatura optima de consum este de 12-14 grade Celsius.
Alcool 11-13%
Categorie Vinuri: | Vinuri de import |
---|---|
Tara De Origine Vinuri: | Azerbaidjan |
Culoare Vinuri: | Rosu |
Tip Vinuri: | Demidulce |
Alcool: | 11.00%, 13.00% |
Volum: | 0.75 litri |
Greutate Produs: | 1.50 kg |
Mihai Butnaru 21/05/2024 21:37
Am incercat aceasta varianta insa nu este ceva extraordinar si nu mi-a placut deloc. Vinul de rodie nu este ceva nou la noi, pentru ca de mult timp am cumparat vin de rodie adus din Armenia si care intr-adevar era exceptional. Poate importatorii sa incerce sa aduca de acolo.
Floares Mihai 09/04/2024 12:51
Este interesant, l-am luat din curiozitate, pentru ca mie imi place acest fruct foarte mult sa-l mananc crud, iar sub forma de vin chiar a fost bun, mi-a placut, se simtea rodia si a fost bun, il recomand daca vreti ceva nou si interesant.